Oferta

Stabiliti o programare si veti beneficia de un discount de 5% la devizul lucrarii

Programare

Testimonials

Am apelat la ei pentru chituirea si vopsirea barei spate la un E90 si am fost foarte multumit de rezultatul final, nu se observa deloc diferenta de culoare.

Marius Che

Client

Profesionalism si promptitudine! Au reusit sa rezolve in doua zile ceea ce altii promiteau intr-o saptamana. Recomand cu caldura.

Florin Olariu

Client

Un colectiv mic, amplasat relativ central și discret, dar profesioniști pe toate planurile, cu multă experiență în domeniu. Sunt total mulțumit de toate serviciile oferite, de la informare

Utilizatori unici pe site: 407235
din data: 2014-04-18

La SUPER TRAFIC SRL va oferim servicii profesionale de vopsitorie auto complete cu rezultate excelente orientate pentru a satisface privirea celui mai pretentios client. Tinem cont de calitatea lucrarilor noastre, iar vopsitorii nostri au experienta necesara pentru a va asigura servicii de vopsitorie auto superioare, indiferent de elementele de caroserie care trebuie vopsite. In laboratorul propriu de preparare al culorilor, vopsitorii nostri pot obtine amestecuri de culori pentru orice tip de masina, model sau marca cat si pentru motociclete. Avand la dispozitie stand de pregatire a vopselei , cartele de culoare, o cabina de vopsit auto si utilaje specializate pentru vopsitorie auto cat si cele mai bune tipuri de vopsea dedicate, impreuna cu cei peste 19 ani de experienta in vopsitoria auto, vopsitorii nostri se vor asigura ca fiecare detaliu din procesul de vopsire al pieselor va fi respectat.

PENTRU VOPSIRE FOLOSIM NUMAI VOPSEA PE BAZA DE APA ( STANDOX ), MIXATA COMPUTERIZAT, PRECUM SI CELE MAI BUNE MATERIALE ,TOATE PRODUSELE FIIND FABRICATE SI TESTATE CONFORM STANDARDELOR UNIUNII EUROPENE, DE CATRE PRODUCATORI CU EXPERIENTA IN DOMENIUL AUTO.

Vopsitorie Totala 

Sfaturi intretinere autoturism

Pentru orice intrebare contactati consilierii nostriiContact us