Oferta

Stabiliti o programare si veti beneficia de un discount de 5% la devizul lucrarii

Programare

Testimonials

Am apelat la ei pentru chituirea si vopsirea barei spate la un E90 si am fost foarte multumit de rezultatul final, nu se observa deloc diferenta de culoare.

Marius Che

Client

Profesionalism si promptitudine! Au reusit sa rezolve in doua zile ceea ce altii promiteau intr-o saptamana. Recomand cu caldura.

Florin Olariu

Client

Un colectiv mic, amplasat relativ central și discret, dar profesioniști pe toate planurile, cu multă experiență în domeniu. Sunt total mulțumit de toate serviciile oferite, de la informare

Utilizatori unici pe site: 415871
din data: 2014-04-18

La SUPERTRAFIC SRL reparatiile structurii metalice si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea de indreptare a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale. Numai in situatia in care este strict necesara folosirea sudurii, se utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria, prin incalziri pe suprafete mici, sau alte echipamente specializate. Atelierul de tinichigerie auto al sevice-ului SUPERTRAFIC SRL este dotat cu banc de centrat si redresat caroserii care prin verificarea cu dimensiunile exacte furnizate de producatorii de autovehicule ne permite masurarea si reparararea structurilor de rezistenta pentru orice autovehicul rutier. Introducerea bancului de redresare caroserii in activitatile de tinichigerie elimina  abaterile de forma ale elementelor, dupa reparatie autovehiculul incadrandu-se in parametrii constructivi ai producatorului.Servicii oferite de firma noastra:

  • Inlocuire parbrize, lunate
  • Repararea sau inlocuirea elementelor exterioare ale caroseriei
  • Repararea sau inlocuirea structurii de rezistenta a autoturismelor
  • Demontari/remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc)
  • Redresat caroserii pe banc de centrat

Sfaturi intretinere autoturism

Pentru orice intrebare contactati consilierii nostriiContact us