SC Super Trafic SRL s-a infiintat in anul 2001, societate comerciala cu capital integral romanesc avand activitatea de baza conform Cod CAEN 4520 – Intretinerea si repararea autovehiculelor, reparatii caroserie / tinichigerie si vopsitorie. Dupa cativa ani, la presiunea clientilor am extins gama serviciilor oferite prin realizarea de reparatii mecanice in mod curent .

In anii urmatori, am continuat dezvoltarea bazei tehnice prin achizitionarea de utilaje noi si performante si in acelasi timp perfectionarea personalului prin participarea acestuia la diferite cursuri de specializare.

Incepand cu anul 2014 am introdus o tehnologie de reparatii plastic pentru toate reperele din acest material ce intra in productia autoturismelor .Astfel, de multe ori , in loc sa inlocuim , reparam, in acest caz suma reparatiei poate sa scada cu cel putin 50 – 60% .

Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor in toate fazele si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

Echipa noatra este pregatita sa va ofere asistenta tehnica de la primul contact si pana la ridicarea autovehiculului din reparatie . Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, variante de calitate pentru piesele ce vor fi folosite, sfaturi pentru intertinere si exploatare , clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare cat si a nevoilor viitoare ale autoturismului sau .

Dorinta noastra este sa schimbam perceptia clientilor cu privire la ce poate inseamna folosirea unor servicii de reparatie intr-un SERVICE AUTO . Cautam sa surprindem prin intelegere, amabilitate, profesionalism si promtitudine .

Cautam sa oferim servicii la un nivel superior calitativ si sa mentinem un raport calitate / pret corect pentru clientii nostrii .

Pentru orice intrebare contactati consilierii nostriiContact us