Oferta

Stabiliti o programare si veti beneficia de un discount de 5% la devizul lucrarii

Programare

Testimonials

Am apelat la ei pentru chituirea si vopsirea barei spate la un E90 si am fost foarte multumit de rezultatul final, nu se observa deloc diferenta de culoare.

Marius Che

Client

Profesionalism si promptitudine! Au reusit sa rezolve in doua zile ceea ce altii promiteau intr-o saptamana. Recomand cu caldura.

Florin Olariu

Client

Un colectiv mic, amplasat relativ central și discret, dar profesioniști pe toate planurile, cu multă experiență în domeniu. Sunt total mulțumit de toate serviciile oferite, de la informare

Utilizatori unici pe site: 423623
din data: 2014-04-18

Reparatii Plastic

Societatea noastră oferă servicii de reparaţii pentru elemente din plastic. Aceste reparaţii se adresează persoanelor fizice sau juridice deţinătoare de autoturisme, motociclete, atv, skijet, snowmobil, … etc , service-urilor auto cât şi altor domenii ce utilizează plastic sub diverse forme. Pentru repararea – recondiţionarea elementelor din plastic folosim tehnologie şi materiale de provenienţă americană care se bazează pe sudarea materialelor din plastic în mediu protejat de azot utilizând electrod din acelaşi material cu cel al piesei de reparat. Astfel se pot repara bare de protecţiegrile de radiatorvase de expansiunevase spălător parbriztragere plasticbazine plastic radiatorcarene motociclete (orice piesă din plastic care intră în componenţa autovehiculelor). Avantajul este că în urma reparaţiei nu se modifică structura materialului, acesta rămânând în parametrii constructivi impuşi de fabricant (aspect, dimensiuni, grad de deformare). Practic vă propunem să vă reduceţi costurile de înlocuire a elementelor din plastic avariate prin reparare – recondiţionare. Se ştie că o piesă originală nouă are un preţ foarte mare în timp ce un element aftermarket – necertificat crează probleme de montaj – aspect şi chiar de siguranţa circulaţiei . În acelaşi timp, repararea elementelor de plastic aduce o contribuţie importantă la protecţia mediului prin reducerea cantităţilor de deşeuri de plastic ce ar trebui reciclate cu costuri mari de energie şi calitate a aerului.

Practic readucem în circuit piese care în prima fază au fost catalogate drept deşeuri.

Reparăm şi sudăm nu doar piese din plastic de automobile şi motociclete, dar şi alte tipuri de plastic de exemplu: carcase pentru maşinile de tuns iarbaaspiratoarerezervoare de apăde uleicarcase aparate de uz casnic şi altele. Reparaţiile noastre sunt realizate rapid şi cu un personal temeinic pregătit în aplicarea acestei tehnologii.

Sfaturi intretinere autoturism

Pentru orice intrebare contactati consilierii nostriiContact us