Oferta

Stabiliti o programare si veti beneficia de un discount de 5% la devizul lucrarii

Programare

Testimonials

Am apelat la ei pentru chituirea si vopsirea barei spate la un E90 si am fost foarte multumit de rezultatul final, nu se observa deloc diferenta de culoare.

Marius Che

Client

Profesionalism si promptitudine! Au reusit sa rezolve in doua zile ceea ce altii promiteau intr-o saptamana. Recomand cu caldura.

Florin Olariu

Client

Un colectiv mic, amplasat relativ central și discret, dar profesioniști pe toate planurile, cu multă experiență în domeniu. Sunt total mulțumit de toate serviciile oferite, de la informare

Utilizatori unici pe site: 423628
din data: 2014-04-18

DIAGNOZA

Autovehiculele moderne utilizeaza un sistem de senzori, sonde care transmit unitatii centrale informatii despre starea diferitelor sisteme si echipamente. Aceste informatii pot fi accesate cu ajutorul testerului. Identificand, interpretand aceste informatii putem remedia erorile intermitente sau permanente aparute in functionarea autoturismului Dvoastra .

DIAGNOSTICAREA ELECTRONICA consta in :

  • Identificarea defectelor, erorilor
  • Interpretarea erorilor sau datelor din calculatoarele masinii.
  • Resetare Interval Service ( Revizie periodica)
  • Identificare si stergere erori din calculatoarele masinii: Ecu Motor, Injectie, Transmisie, ABS, ESP, ASR, EBD, SRS (Airbag), Directie, Climatronic, Navigatie, Suspensie, Confort, Inchidere Centralizata, Radio, Sistem iluminare (XENON), Frana electrica etc

Sfaturi intretinere autoturism

Pentru orice intrebare contactati consilierii nostriiContact us